3 iunie 2009

DESPRE IUBIRE


porneste in mortii ma'tii masina aia mai repede! blocheaza usile! misca'te! misca'te! accelereaza! hai!

in urma ramane o dara imaginara de miros chimic si colorat, usile benzinariei care se inchid dupa fugari, vanzatorul care nu intelege de ce se pravalesc afara ca disperatii unii care i'au lasat bacsis trei sute de mii la o ciocolata, un suc si'un pachet de tigari.

i'ai vazut fatza?
cred ca e turbat acuma, sa mor...

la iesirea dintr'un parc, un inger le'a vorbit. era primul inger pe care il vedeau. le'a aratat calea iar ei s'au dus. razand.

in apusu' asta perfect, un avion mic aterizeaza pe o pista in LA. doar o clipa inainte sa cobor cele cateva trepte. ochelari de soare, focul intr'o mana, apa in cealalta. in cateva minute vom fi pe plaja. exact ca in vis.

accelereaza! mai repede! mai repede!

nu merge mai repede!

ai grija la ala!

care?

intr'o clipa, zborul de pe pod, peste calea ferata, direct in apa mica a unui rau.
daca ar fi sa iubesti ai intelege ca e vorba de un sacrificiu asumat cu zambetul pe buze, ceva sublim... mai presus de orice, vreodata...

lanurile alea aurii, mereu sub albastrul ala perfect, tulburat de mici nori albi, parca pusi acolo de imaginatia noastra. soarele... iti amintesti lucruri pe care le credeai pierdute pentru totdeauna, si te bucuri. te intalnesti cu oameni pe care nu i'ai vazut de mult, au ajuns bine, sau nu, e ok, oricum... dar peste toate astea a trecut timp. mult timp, si totusi o clipa. mortii ei de clipa :)

esti bine frate?

da da :)
mai bine ca niciodata.

bai, sa mor... cum era ala in benzinarie :)))

ai vazut coaie ce tricou avea? =)))

da da da, cu steaua!!! =))))